Найкращі фільми про вечірки для перегляду на вихідні
Підбірка фільмів про вечірки
news-image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» зробили для вас збірку фільмів про вечірки. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Ромовий щоденник», 2010

Джонні Деппу довелося прикладатися до цілющої пляшечки рому не тільки в образі Джека Горобця, але і в стрічці “Ромовий щоденник”, знятої за однойменним романом Хантера С. Томпсона.

Джонні перевтілився в журналіста Пола Кемпа, який переїжджає в Пуерто-Ріко і влаштовується працювати в місцеву газетку. Кемп частенько прокидається з червоними від запою очима. У такому стані він приходить на першу співбесіду до редактора, у такому ж стані він пише і більшість своїх матеріалів. Журналіст знаходить товаришів – таких же пияків. Разом вони філософствують, штовхають глибокодумні тости і ведуть безладний, але забавний спосіб життя.

2. «Товариші по чарці», 2013

 Люка і Кейт пов’язує робота мрії для любителів випити. Вони – співробітники пивного заводу, тому мають можливість випивати прямо там і розповідати один одному про все на світі. Нескладно помітити, що ці двоє створені одне для одного, але кожен з них вже перебуває у відносинах. Знадобиться певний час і ще одна масштабна пиянка для того, щоб все роз’яснити один одному і зрозуміти нарешті, що вони повинні залишити своїх нинішніх партнерів і створити найщасливішу пару товаришів по чарці. Підводячи підсумки 2013 року, Квентін Тарантіно за своєю звичкою створив власний список кращих фільмів, де і вказав фільм “Товариші по чарці”.

3. «Похмілля у Вегасі», 2009

Прокинувшись на ранок після відв’язного парубоцької вечірки, герої цієї комедії розуміють, що їм треба буде розв’язати кілька непростих завдань. Ще б пак, адже гарненько випивши на честь майбутнього весілля свого товариша, вони зважилися на найнеймовірніші вчинки. Наприклад, тепер в їх розпорядженні невідомий тигр і невідома дитина, а ось майбутній наречений десь пропав.

Похмільні пригоди цих персонажів припали до душі як глядачам, які поклали в касу фільму майже півмільярда доларів, так і представникам іноземної преси, нагородивши за найкращий проект Золотим глобусом.

4. «Кінець світу», 2013

“Кінець світу” – це фінальна частина комедійної трилогії від британського режисера Едгара Райта – “Корнетт”, в яку також входять стрічки “Зомбі на ім’я Шон” і “Круті фараони”. Як і попередні фільми постановника, фантастична комедія вражає акторським складом з найталановитіших британських акторів на чолі з Саймоном Пеггом і Ніком Фростом.

Сюжет стрічки починається з того, що алкоголік Гаррі не бажає дорослішати і збирає своїх старих друзів, щоб повернутися в рідне глухе містечко і завершити незакінчений в юності “забіг” за 12 пабах. Але в цих закладах їх чекає щось куди більш серйозне, ніж несвіже пиво.

5. «На узбіччі», 2004

Кажуть, що істина – у вині. На пошуки підтвердження цієї приказки відправляються герої трагікомедії “На узбіччі”.

Один з них, як виявилося, не так добре розбирався в жінках, як хотілося б, але зате після розлучення може дати кілька порад. Інший тільки збирається пов’язати себе узами шлюбу і вважає, що тижневу подорож по виноробнях в компанії розведеного товариша – відмінна можливість для того, щоб отримати необхідну для майбутнього життя інформацію.

Стрічка отримала два Золотих глобуси, в тому числі в категорії “кращий фільм (комедія або мюзикл)”, а також п’ять номінацій на Оскар, в числі яких категорія “кращий фільм”, з яких виграла в одній – “кращий адаптований сценарій”.

6. «Холостячки»

Для всіх, хто хоче відпочити за переглядом розслабляючого кіно, відключилися від важливих справ, і як слід посміятися над відвертими жартами, комедія «Холостячки» стане найкращим варіантом. Завдяки стрічці, яку ми рекомендуємо подивитися онлайн, багато хто пригадає свої юнацькі роки і наївні спроби самоствердитися за рахунок подружок або шанувальників. Сюжет не відрізняється оригінальними стравами: перед вами історія про те, як три кращі подруги, які вирішили відірватися перед весіллям однокласниці, хочуть, подібно вісімнадцятирічним дівчатам, встигнути все і відразу. Фільм не принесе задоволення тим, хто налаштований на високі міркування, повчальні історії і моральні висновки, однак припаде до смаку всім бажаючим відпочити розумом і тілом. Необхідно змиритися, що красиві дівчата нерідко проводять час «в гріху». Разом з головними героїнями ви побуваєте і в стриптиз-клубі, і в казино, і в ресторані, та й взагалі будьте готові, що не зовсім тверезих красунь може занести куди завгодно. Багато глядачів посміються над їх пригодами, а хтось зробить висновки про неминучі наслідки бурхливої ​​молодості.

7. «Новорічний корпоратив»

Яскрава комедія про небувалий корпоративі, який різко вийшов з-під контролю. Керівник філії, який знаходиться під загрозою закриття, намагається врятувати становище і догодити великому клієнтові, закотивши епічно офісну вечірку напередодні Різдва. Але свято обертається повною плутаниною. Відділ великої компанії в IT-сфері готується до традиційного корпоративу. Але напередодні глави філії Клей і Джош дізнаються, що Керол, нова директорка компанії, хоче радикально скоротити і витрати, і штат. Боси і не думають здаватися. Є тільки один спосіб зберегти роботу відділу - за пару годин до свята укласти великий контракт. Але Клей ніколи по-справжньому не розбирався в бізнесі, зате знає толк в відв'язних вечірках, і тому він кидає всі сили на те, щоб вразити потенційних партнерів своєї суперзаботой про співробітників. План хороший, але вже на самому початку вечірки стає ясно, що офіс просто не вціліє від такого розмаху ...

8. «Великий Гетсбі»

1922 рік, позитивний молодий чоловік Нік Каррауей (Магуайр), що працює на Уолл-стріт, але мріє стати письменником, знімає будиночок на Лонг-Айленді, в фешенебельному передмісті Нью-Йорка. На іншій стороні бухти проживає його родичка Дейзі (Малліган), що вийшла заміж за Тома Б'юкенена (Еджертон), самовпевненого мерзотника з «старих грошей». А за найближчим парканом височіє побудований під середньовічний замок особняк Джея Гетсбі (Ді Капріо), таємничого багатія, щодня влаштовує вечірки, але вважає за краще самотньо стояти на пірсі.

9. «21 і більше»

Джеффу виповнюється 21. Але він не збирається відзначати перший день офіційно дорослому житті, адже він готується до завтрашнього іспиту в медичному коледжі. Але його друзів, Кейсі і Міллера, такий розклад не влаштовує. Вони вмовляють Джеффа випити хоча б кружку пива, яка, звичайно, виявляється далеко не останньою.

10. «Сусіди. На стежці війни»

У цьому фільмі студії Universal Pictures Зак Ефрон грає лідера студентського братства. Їх галасливі вечірки заважають розміреного життя сусідів - молодій парі з маленькою дитиною. Після першого виклику поліції сім'я розуміє, що мирним шляхом конфлікт з новими сусідами залагодити не вдасться.

У 2016 році вийшла друга частина "Сусідів". Цього разу воювати доведеться з жіночим співтовариством і кликати на допомогу старих "ворогів".

Читайте також: Найкращі новорічні фільми для перегляду на вихідні