Події
8 січня 2020
МАУ припиняє польоти до Ірану
Починаючи з сьогоднішнього дня, авіакомпанія МАУ ухвалила рішення щодо призупинення виконання власних рейсів до Тегерана на невизначений термін.
news-image

Після авіакатастрофи авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” припиняє здійснювати авіаперевезення до та з Ірану на невизначений термін.

Про це повідомила пресслужба української авіакомпанії у Фейсбук.

“Починаючи з сьогоднішнього дня, авіакомпанія МАУ ухвалила рішення щодо призупинення виконання власних рейсів до Тегерана на невизначений термін”, - повідомили в МАУ.
Обслуговування літак пройшов 06 січня 2020 року. Для отримання інформації про осіб, що знаходились на борту рейсу № 752, просимо звертатися в авіакомпанію за телефонами 0 800 601 527 (для дзвінків з України) та +380 44 581 50 19 (для дзвінків із-за кордону). Для представників ЗМІ буде проведений брифінг керівництва авіакомпанії. Місце проведення: Конференц-зала Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Час проведення: 10:00 08.01.2020. Місце збору журналістів – інформаційна стійка, Термінал D, зона реєстрації міжнародних рейсів", - йдеться у повідомленні.
Буде проведено ретельне розслідування події із залученням авіаційної влади України, Ірану, представників компанії-виробника Boeing, авіакомпанії, а також Національного бюро розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами в Україні (НБРЦА). Авіакомпанія інформуватиме про хід розслідування та причини трагічної події одразу після їх з’ясування", - додали у МАУ.

Раніше ми повідомляли, що з'явився список загиблих українців у катастрофа літака МАУ в Ірані.