Події
8 січня 2020
Дивом не потрапив на рейс: український експерт в Тегерані розповів про катастрофу літака МАУ
Експерт-міжнародник Андрій Бузаров міг перебувати на літаку, який розбився сьогодні в Тегерані.
news-image

Експерт-міжнародник Андрій Бузаров міг перебувати на літаку, який розбився сьогодні в Тегерані, і тільки дивом переніс свій рейс на 9-е число, пише пан Андрій на своїй сторінці у Фейсбук.

Адвокат, міжнародний оглядач і політичний аналітик відправився до Тегерану на конференцію "Поле діалогового вікна" і мав повертатися до України саме цим літаком (PS752) і у цей самий час (5 ранку за місцевим часом), але просто переніс рейс на завтрашнє число.

Нічого собі новина з ранку. Добре, що я кілька днів тому взяв квиток на рейс Тегеран-Київ на 9 число, а не на 8, хоча спочатку повинен був вилітати 8... Виходить так. 4 січня, коли прийшов до офісу в МАУ, мені там порекомендували купити квиток на 9 січня, а не на 8, бо він дешевше. Організатори конференції наполягли, щоб я купив квиток на 8, адже не була передбачена оплата за готель, але я взяв все-таки на 9 і сам сьогодні оплатив ще один день в готелі, щоб полетіти бортом МАУ. Що стосується завтрашнього рейсу МАУ, то його щойно МАУ скасував", - написав він у Facebook.

Раніше ми писали, що в МАУ заявили, що це був один з кращих наших літаків з прекрасним, надійним екіпажем.