Найкращі фільми про прибульців для перегляду на вихідні
Підбірка фільмів про прибульців
news-image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» зробили для вас збірку фільмів про прибульців. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Прибуття»

У світі нечуваний переполох – в повітряний простір Землі увірвалися дивні літальні об’єкти. Люди розуміють, що це інопланетяни, та чого від них чекати? Щоб дізнатися про справжні наміри непроханих гостей, вище військове керівництво США знаходить фахівця в галузі лінгвістики – доктора наук Луїзу Бенкс.

Вона однією з перших вступає в контакт з прибульцями, проте не розсекречує мету неочікуваного візиту. Головна героїня вирішує не здаватися, але її знайомство з «чужими» може в будь-який момент перерости в глобальну катастрофу.

2. «Месники»

Зведені брати Тор та Локі остаточно посварилися і розпочали війну. Наближається велика битва, від якої залежить життя на Землі. Планета опиняється на межі руйнування, але Халк, Залізна людина, Капітан Америка, Тор та інші борці за справедливість не зупиняться перед жодними лиходіями.

3. «Війна світів»

Ми й не усвідомлюємо, що за нами можуть постійно спостерігати пильні позаземні мешканці…

Вихідні Рея мали пройти напрочуд радісно – до нього приїжджають діти, які живуть із колишньою дружиною. Та велика грозова хмара над містом не обіцяє нічого доброго: чорний згусток на небі випромінює надпотужні блискавки, всі електричні пристрої виходять з ладу, асфальт тріскається, а з-під землі виїжджають велетенські інопланетні машини на трьох ногах.

Серед цього хаосу та паніки починаються захопливі пригоди головного героя, який всіляко намагається врятувати себе та дітей. Гра на виживання починається.

4. «Трансформери 3»

Війна між  автоботами та десептиконами триває, адже другі одержимі ідеєю відновити свою планету – Кібертрон. І все б нічого, якби для цього не потрібно було знищити Землю й зробити людей вічними рабами.

У круговерті подій знову опиняється Сем та його нова подружка Карлі. А в основі сюжету – таємниця темної сторони Місяця, про яку всім належить дізнатися.

5. «День Незалежності»

Марсіани та їхня новітня зброя, здається, не залишають землянам жодного шансу на порятунок. Але знаходяться безстрашні герої, які готові прийняти смертоносний виклик. Люди в усьому світі об’єднуються, аби 4 липня, в День Незалежності США, провести вирішальний бій зі злом. 

6. «Прибулець Павло»

Двоє британських гіків, Грем і Клайв, приїжджають в США на ComicCon і випадково зустрічають інопланетянина, який втік з лап таємної спецслужби

7. «Четвертий вид»

Після того, як на Алясці зникли кілька десятків людей, а розслідування ФБР зайшло в глухий кут, за справу береться досвідчений психіатр Ебігейл Тайлер.

8. «Район №9»

14 квітня 1982 року в небі над Йоханнесбургом зависає гігантський космічний корабель, проте його пасажири не поспішають нападати або вступати в переговори – їм потрібна допомога.

9. «Галактична війна»

Скарранська імперія почала повномасштабну війну, захоплюючи систему за системою. Вся надія на порятунок галактики тепер залежить від землянина Джона Крайтона.

10. «П'ятий елемент»

На дворі 23 століття, і планеті знову загрожує небезпека. Але інопланетяни, які вирушили з рятувальною місією, померли, і тепер землянам треба розраховувати тільки на себе. Але владі вдається отримати ДНК інопланетян. З його допомогою було створено Лілу - красива дівчина, яка говорить на невідомій мові. Саме цій дівчині судилося врятувати світ, а допомагати їй буде таксист-лихач з Нью-Йорка Корбен Даллас, адже саме в його машину вона випадково впала. Для того, щоб створити зброю і захистити планету, Ліла і Корбен повинні знайти чотири елементи, які символізують воду, землю, повітря, вогонь. П'ятий і найголовніший елемент - Ліла. Протистоять нашим героям неадекватні і злі лиходії, а також Абсолютне Зло.
Читайте також: Найкращі фільми про вечірки для перегляду на вихідні