Події
13 січня 2020
Вбивство Окуєвої: у поліції розкрили подробиці про кілера
Затриманий народився в Дагестані, але є громадянином України. Рід діяльності в нашій країні невідомий.
news-image

Затриманий підозрюваний у вбивстві Аміни Окуєвої може бути причетний до скоєння інших злочинів.

Про це у понеділок, 13 січня повідомив начальник Головного управління поліції у Київській області Андрій Нєбитов, пише Обозреватель.

Наразі затримано одну особу. На причетність до скоєння, організації та планування перевіряються інші особи. Ми ж розуміємо, що це не одна людина. Зараз проводяться відповідні слідчі дії, про які я не можу говорити", – зазначив він.

Поліцейський додав, що було знайдено зброю зі слідами ДНК ймовірного кілера Окуєвої. При цьому в поліції не виключають, що зброю міг тримати в руках не тільки вбивця. Однак і в такому разі людина буде причетною до організації вбивства.

Що зазначену зброю тримали кілька людей – цілком можливо. Не виключено. Але це не виключає і підготовки до цього. Ми розуміємо, що не тільки кілер міг тримати цю зброю. Особа планувала, розробляла план, підшукувала цю зброю, і передавала для виконання певного замовлення, тобто вбивства Аміни Окуєвої, замаху на Адама Осмаєва", – пояснив глава поліції Київщини.

Нєбитов повідомив, що затриманий народився в Дагестані, але є громадянином України. Рід діяльності в нашій країні невідомий. Але поліція зазначає, що затриманий є членом злочинної організації, яка здійснювала вбивства на замовлення.

Раніше ми повідомляли, що затримані підозрювані у вбивстві Аміни Окуєвої.