Події
15 січня 2020
В мережу злили скандальний запис з одкровеннями Гончарука
У мережі опублікували аудіо розмов нібито прем'єра Олексія Гончарука,заступника глави Нацбанку Катерини Рожкової і міністра фінансів Оксани Маркарової
news-image

Під час бесіди співрозмовники обговорювали курс долара в Україні і економічні питання перед зустріччю з главою держави Володимиром Зеленським, пише «Є!»  з посиланням на obozrevatel.com.

Історія як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Юлія Ковалів збиралися на нараду до "тупого президента" Зеленського", – підписали ролик із записами.

Гучними заявами відзначився прем"єр.

У Зеленського є дуже примітивне розуміння економічних процесів. Є платіжний баланс, а курс насильно зміцнили. Він шукає відповідь на це питання. А у нього немає відповіді", – видав він.

Прем'єр каже, що гіпотетично потрібно пояснити Зеленському, що гривня зміцнюється завдяки тому, що її сильно розгойдували перед виборами. А тепер люди побачили, що боятися нема чого, тому що "новий сильний президент

У нього немає в голові цього. Треба показувати і треба, щоб виглядало дуже реалістично, будемо говорити", – сказав прем'єр
Поки у президента в голові не буде відповіді на це питання – у нього буде порожнє місце там. І до нього буде прилітати ця хр*нь на тему облігацій. Вона потрапляє в голову тому, що там є туман", – додав Гончарук.
Я повний профан в економіці – я юрист за освітою. Але що я розумію? Є дві економічні теорії – монетаризм і кейнсіанська. Ти йдеш шляхом здешевлення ресурсів. І ти йдеш шляхом друкування грошей і як би розвиваєш економіку", – сказав прем'єр

При цьому він очолює орган виконавчої влади, який, зокрема, займається економічною політикою і управляє об'єктами державної власності.

Якщо ти йдеш шляхом здешевлення ресурсів, то твоя стратегія в тому, щоб інфляція знижувалася", – додав Гончарук.

Відзначимо, в ЗМІ тим часом почали з'являтися дані нібито про швидкий відхід Гончарука. Відзначається, що прем'єр вже міг написати заяву про відставку, яку підпишуть з хвилини на хвилину.

Читайте також:Кабмін призначив Олександра Новікова головою НАЗК