Події
16 січня 2020
Соболєв обіцяє 2 млн за інформацію про замовника вбивства його маленького сина
Депутат наголосив, що якщо замовника вбивства встановить поліція, то ці гроші підуть на технічне забезпечення та інші потреби правоохоронців.
news-image

Депутат обласної ради Київщини В’ячеслав Соболєв обіцяє винагороду у розмірі 2 млн гривень за інформацію про замовників вбивць його трирічного сина, пише stolychno.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Києві. Депутат наголосив, що якщо  замовника вбивства встановить поліція, то ці гроші підуть на технічне забезпечення та інші потреби правоохоронців. Також Соболєв висловив сподівання, що Головне слідче управління Національної поліції Київщини забезпечить об’єктивність розслідування цієї справи.

Депутат Київської облради також наголосив, що як мінімум, ще дві особи, які причетні до вбивства його трирічного сина, зараз знаходяться на свободі. Також він запевнив, що принаймні один зі співробітників правоохоронних органів контактував з виконавцями вбивства. Сина В’ячеслава Соболєва було вбито 1 грудня 2019 року у центрі Києва, коли він разом з батьком та мати знаходився в автомобілі Range Rover. Дитина загинула від вогнепального поранення у голову.

Читайте також:Слідство підозрює 25-річного росіянина в організації замаху на депутата Київської облради Соболєва і вбивстві його сина