Суспільство
22 січня 2020
Президент привітав українців з Днем соборності
Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди 101 річниці Дня соборності.
news-image

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди 101 річниці Дня соборності. Відповідне звернення опубліковане на сайті ОП.

Минуло більше ста років. Чи зробили ми висновки з цієї історії? Вона вчить нас простого, але життєво важливого для України принципу: тільки разом ми сильні… Щоб бути сильними, потрібно стати єдиними. Щоб стати єдиними, треба бути сильними. Пам'ятайте про це! Зі святом вас! З Днем соборності України!" – заявив президент.

За словами Зеленського, в сучасному світі відчуття нації єдиним цілим виникає не тільки завдяки спільним традиціям, культурі і релігії. Є ще цінності. Які прийнятні для кожного куточка України. І за якими у майбутньому українців могли б індентифікувати у кожному куточку планети.

Цінності чесноти і порядності. Вихованості і толерантності. Цінності свободи і демократії. Бажання економічного добробуту та процвітання. Бажання бути багатим. Цінності поваги до закону, приватної власності і поваги один до одного", - додав він.

Раніше ми писали, що за словами Володимира В'ятровича, президенту України відвели роль мовчазної масовки під час пропагандистської промови Путіна.

Читайте також:30 років тому мільйони українців взялися за руки