Події
22 січня 2020
Шахтарі Львівщини анонсували перекриття дороги через затримки зарплат
Дорогу планують перекривати з 10:00 по 13:00 в селі Добросин.
news-image
Регіональне об’єднання Незалежної профспілки гірників України міста Червонограда планує 23 січня перекрити дорогу міжнародного значення Львів — Рава-Руська через затримки зарплат.

Про це повідомив голова незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

Дорогу планують перекривати з 10:00 по 13:00 в селі Добросин.

Регіональне об’єднання Незалежної профспілки гірників України м. Червонограда направило звернення на ім’я президента України, голови Верховної Ради, прем’єр-міністра, урядовців у якому повідомляє про свою готовність до радикальних дій у випадку непогашення зарплатної заборгованості перед шатрами ДП «Львіввугілля»», — написав Волинець.

Він також нагадав, що наразі триває голодування лідерів Незалежної профспілки гірників України в будівлі Львівської Облдержадміністрації через невиплату зарплат. Вони оголосили про нього напередодні.

Як повідомлялося, станом на 16 січня зарплатна заборгованість перед Львіввугілля складає 317 млн 790 тис. грн (грудень, листопад, частково жовтень 2019 року).

Нагадаємо, 18 червня 2019 на Львівщині гірники з шахт «Лісова» та «Степова» відмовились спускатися у забої до повного погашення заборгованості по заробітній платі. 19 червня всі шахти ДП «Львіввугілля» відновили роботу.

Читайте також:На Луганщині гірняки другу добу не виходять з шахт через невиплату зарплат