Війна
23 січня 2020
На Донбасі бойовики ведуть вогонь з житлових кварталів, - штаб ООС
В результаті обстрілу бойовиків зростає кількість зруйнованих об'єктів цивільної інфраструктури та житлових будинків місцевого населення.
news-image

Обстріл бойовиків призводять до руйнації об'єктів цивільної інфраструктури та житлових будинків.

Бойовики проводять обстріл українських позицій в районі операції Обєднаних сил на Донбасі з житлових кварталів. Про це йдеться в повідомленні ООС Facebook.

Як зазначають у штабі ООС, в результаті обстрілу бойовиків зростає кількість зруйнованих об'єктів цивільної інфраструктури та житлових будинків місцевого населення.

Відстань до будинків мирних жителів складає 250, а в окремих випадках 50-100 метрів від житлових будівель. Ховаючись за спинами цивільного і знаючи, що українські військові ніколи не повернуть зброю в бік своїх співгромадян, ворог здійснює злочинні обстріли. В основному, у нього не вистачає підготовки і часу на прицільний вогонь і точні розрахунки, тому снаряди і міни літають навмання і потрапляють в житлові будинки", - повідомили в штабі.
Читайте також:З початку року маємо 11 загиблих захисників України на фронтах російсько-української війни, - Тарас Чорновіл