Політика
29 січня 2020
Екснардепка Чорновол перелізла через паркан ДБР із «колючкою»
У зв'язку зі своєю поведінкою депутатка була виведена із залу проведення брифінгу.
news-image

Державне бюро розслідувань почало досудове розслідування за фактом можливого порушення народною депутаткою VIII скликання громадського порядку.

Про це пише Обозреватель.

Близько 11:00 28 січня жінка проникла на територію ДБР, що охороняється, в Києві на вулиці Петлюри через паркан із колючим дротом. Після цього вона зайшла до актової зали, де проходив брифінг першого заступника директора ДБР Олександра Бабікова, і під час його виступу спробувала кинути в нього мобільний телефон. 

Ім'я депутатки офіційно не називається, проте відомо, що йдеться про екснардепку від партії "Народний фронт" Тетяну Чорновол.

У ДБР уточнили, що розслідування проводиться за фактом "порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, пов'язаноою з опором представникові влади, який припиняв хуліганські дії вказаної особи (ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України)".

У зв'язку зі своєю поведінкою депутатка була виведена із залу проведення брифінгу. Під час супроводу до виходу, вона пручалася правоохоронцям.

Першочергові слідчі дії тривають. У разі доведення провини, народній депутатці VIII скликання загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.

Додамо, під час прямої трансляції брифінгу було видно, що із залу вивели саме Тетяну Чорновол. При цьому акредитації на захід вона не отримувала.

Раніше ми повідомляли, що Сюмар оприлюднила докази роботи Бабікова на Януковича.

Читайте також:Землетрус в Туреччині: вже 38 загиблих