«Нафтогаз» знизить ціну на газ для промисловості на 14-15%
У порівнянні з цінами на січень 2020 року, у лютому ціни знизяться на 14% -15%, залежно від умов постачання.
news-image

"Нафтогаз" у лютому 2020 року знизить ціни на газ для промисловості на 14-15% залежно від умов, на яких споживачі цей газ купуватимуть.

Про це повідомляє Економічна Правда.

Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати. В залежності від цих показників, Нафтогаз пропонує газ за ціною 4 661 — 5 208 грн/тис куб. м (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами)", - йдеться у повідомленні.

Підкреслюється, що у порівнянні з цінами на січень 2020 року,  у лютому ціни знизяться на 14% -15%, залежно від умов постачання.

У січні 2020 року оптова ціна на газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів, яким "Нафтогаз" постачає газ в рамках ПСО, становитиме 4,65 гривень за кубометр (без врахування ПДВ та витрат на його доставку).

Прирівняти ціни на газ для промислових споживачів та населення раніше вимагав МВФ. В уряді заявили, що запровадження нової формули визначення ціни на газ не суперечить домовленостям з МВФ.

Раніше ми повідомляли, що Зеркаль отримала посаду в «Нафтогазі».

Читайте також:Тепла погода та модернізація: в уряді пояснили падіння української промисловості