Події
30 січня 2020
У Львові спалили автомобіль журналістки «Радіо Свобода»
За словами журналістки, у неї немає жодних конфліктів на побутовому грунті і вона не знає, з чим пов'язаний цей інцидент.
news-image

Минулої ночі невідомий підпалив легковий автомобіль "Mitsubishi Colt", що належить кореспондентці "Радіо Свобода" Галині Терещук, повідомила кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" Галина Терещук.

Інцидент стався в проміжку від півночі до 00:10 хвилин на вулиці Кубійовича.

Відразу після півночі ми з чоловіком почули, як спрацювала сигналізація, і коли чоловік виглянув у вікно, то побачив, що машина вже горіла", - розповіла журналістка.

За її словами, пізніше сусіди розповіли, що напередодні пожежі бачили на вулиці молоду людину, яка підійшла до автомобіля журналістки і поклала під "двірники" два пакети.

Сусіди запитали його, що він збирається робити і той сказав - підпалити ось цю машину, після чого підпалив пакети і пішов", - розповіла вона.

За словами журналістки, у неї немає жодних конфліктів на побутовому грунті і вона не знає, з чим пов'язаний цей інцидент.

Що це - не сподобався якийсь текст або спроба залякати - я сама не знаю і хочу знайти відповідь", - сказала вона, зазначивши, що останнім часом ніяких загроз вона не отримувала.

За її словами, на місці події працювали співробітники поліції і Служби безпеки України.

Терещук працює кореспонденткою "Радіо Свобода" у Львові з 2000 року.

Читайте також:Ти ж не безсмертна: співзасновниці організації «Батьки SOS» спалили авто – фото