Політика
3 лютого 2020
У «Слузі народу» готують великий з'їзд і другий «Трускавець»
Корнієнко поділився подробицями.
news-image

Президентська партія "Слуга народу" запланувала на 15 лютого з'їзд, а також велике навчання для місцевих депутатів та голів об'єднаних територіальних громад.

Про це розповів голова політичної сили Олександр Корнієнко в кулуарах Верховної Ради, передає "Українська правда".

Ми запрошуємо 15 числа пресу на 3-й етап з'їзду. Будуть зміни в статут, будемо обговорювати і деякі подальші кроки щодо стратегії місцевих виборів. Це буде в Парковому. І паралельно з цим буде дуже неординарна подія вперше в історії нашої партії і, думаю, багато в чому вперше в історії України – буде великий системний збір тих депутатів місцевих та голів, яких в кінці грудня було обрано в об'єднаних громадах. Це буде 15 числа все", – підкреслив він.

Політик додав, що під час збору для місцевих депутатів проведуть одноденне навчання, а для голів ОТГ – дводенне. Корнієнко також відзначив, що у журналістів буде можливість "подивитися, що таке партія "Слуга народу" за межами Верховної Ради, помацати цих депутатів, поставити їм питання про собаку".

Нагадаємо, у фракції "Слуга народу" обговорюють подальшу долю та покарання для нардепа Євгенія Брагара, який в ефірі ток-шоу запропонував пенсіонерці продати собаку елітної породи, аби сплатити борги за комунальні послуги. 

Читайте також:«Мізки свої продай!» Героїня «собачого скандалу» звернулася до Брагаря