Події
12 лютого 2020
В Криму близько 100 людей під наглядом лікарів через підозру на коронавірус
Близько сотні кримчан знаходяться під наглядом лікарів після повернення з Китаю або контакту з людьми, які приїхали з КНР.
news-image

Близько сотні кримчан знаходяться під наглядом лікарів після повернення з Китаю або контакту з людьми, які приїхали з КНР.

Про це повідомляє Еспресо.

На сьогоднішній день під медичним наглядом залишаються двоє людей з осіб, які звернулися з ознаками катаральних явищ (ряд симптоматичних ознак) і повернулися з КНР, за ними ще не закінчено медичне спостереження, вони знаходяться в інфекційному стаціонарі, ізольовані. Зареєстровано 37 контактних осіб, які також знаходяться під медичним наглядом, з них 6 осіб, які відсторонені від роботи, і вони продовжують перебувати вдома під медичним наглядом ", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що під наглядом на території Криму знаходяться 50 осіб, які повернулися з КНР.

Міністерством охорони здоров'я приймається весь комплекс заходів в частині готовності госпітальної бази, в частині маршрутизації інфекційних хворих, і з боку органів і установ Росспоживнагляду проводиться ряд заходів, які спрямовані на недопущення завезення вірусу на територію республіки і купірування ситуації при її виникненні", - заявили в окупаційній адміністрації.

За час поширення коронавірусу 2019-nCoV в Криму було зареєстровано 9 людей, що мали підозру на хворобу, однак жоден випадок не підтвердився.

Раніше ми писали, що від коронавірусу померли уже 1115 людей.

Читайте також:У Китаї спрогнозували, коли може закінчитися спалах коронавіруса