Україна
17 лютого 2020
Найголовніше за день: скандал з депутатом від «Слуги Народу» Дмитруком, вшанування жертв катастрофи в Ірані та пропозиція Рабіновича відправити українську делегацію 9 травня в Москву
Читайте про найголовніші події дня, 17 лютого.
news-image

Журналісти інфопростору «Є!» підготували для вас найактуальніші новини за сьогодні, 17 лютого.

Скандал з депутатом від "Слуги Народу" Дмитруком

Нардеп від фракції "Слуга народу" Артем Дмитрук потрапив в скандал, відмовившись спілкуватися з журналістами українських видань.

Нардеп заявив, що буде відповідати лише на питання тим, кому вважатиме за потрібне.

Журналістці LB.ua Діані Буцко Дмитрук не захотів відповідати на питання щодо подання постанови про звільнення глави НАБУ Артема Ситника.

Вшанування жертв катастрофи в Ірані 

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київщина) між терміналами D і VIP у понеділок, 17 лютого, заклали сквер пам‘яті жертв авіакатастрофи літака компанії МАУ у Ірані, вшанувавши їх.

Саме 17 лютого минуло 40 днів з моменту страшної трагедії. Тому було вирішено на території летовища відкрити такий сквер та меморіал. Там вже встановили пам’ятний камінь.

Пропозиція Рабіновича відправити українську делегацію 9 травня в Москву

Співголова фракції Опозиційна платформа - За життя Вадим Рабінович запропонував відправити українську делегацію для участі в параді 9 травня в Москві.

Наближається велика дата - 75-річчя перемоги над фашизмом. Я переконаний, що Верховній Раді треба сформувати парламентську делегацію для участі в параді Перемоги в Москві", - сказав він на погоджувальній раді парламенту.

Раніше стало відомо, що Милованов назвав топ-4 найуспішніших сектора економіки України.

Читайте також:У Китаї заборонили виходити з будинків