До Києва знову їдуть ревізори МВФ
Дата прибуття експертів МВФ не уточнюється.
news-image

Команда експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ для обговорення політики прискорення зростання економіки і забезпечення стабільності, пише УНІАН

Про це йдеться в заяві постійного представника МВФ в Україні Йости Люнгмана.

Команда в складі кількох експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ для проведення технічного обговорення політики, спрямованої на досягнення більш потужного зростання і забезпечення стабільності», - йдеться в документі.

Дата прибуття експертів МВФ не уточнюється. 

Україна і МВФ у грудні 2019 року досягли домовленості про нову трирічну програму розширеного фінансування обсягом 5,5 млрд дол. Рішення про нову програму має затвердити Рада директорів фонду, але точну дату затвердження поки не визначено.

Голова НБУ Яків Смолій у грудні 2019 року заявляв, що рішення про нову програму може бути затверджено в першому кварталі 2020 року, а серед попередніх умов для укладення угоди назвав ухвалення в Україні законів про неможливість повернення збанкрутілого банку колишнім власникам і обіг земель сільськогосподарського призначення.

Минулого тижня президент України Володимир Зеленський зустрічався з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою в ході 56-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Раніше ми писали, скільки потрібно заробляти в Україні, щоб не виїжджати за кордон.

Читайте також:У Франції вважають, що спалах китайського коронавірусу може сповільнити світову економіку на 0,2%