Події
24 лютого 2020
В Італії п'ята смерть від коронавірусу
Українцям рекомендували тимчасово не відвідувати уражені провінції Італії.
news-image

В Італії п'ята смерть від коронавірусу, в лікарні помер 88-річний чоловік, який проживав в регіоні Ломбардія.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Corriere della Sera.

За офіційними даними, 219 осіб інфіковані коронавірусом в Італії. У ці дані включаються, в тому числі, померлі і пацієнти, які одужали і були виписані.

Українцям рекомендували тимчасово не відвідувати уражені провінції Італії. 

Через загострення епідемічної ситуації, пов’язаної з поширенням у північних регіонах Італії захворювання, викликаного новим типом коронавірусу, МЗС рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до уражених провінцій італійських регіонів Ломбардія, Венето, Емілія Романья та П’ємонт.

Співвітчизникам, які продовжують перебувати в цих регіонах, необхідно виявляти підвищену увагу та обережність, уникати відвідання уражених вірусом провінцій, повідомити про своє місце перебування та контактні дані до найближчої консульської установи України або зареєструватися на вебресурсі friend.mfa.gov.ua", - йдеться у повідомленні.
 
Органами влади Італії карантинні заходи повністю запроваджено у десятьох муніципалітетах провінції Лоді регіону Ломбардія – Касалпустерленго, Кодоньо, Кастільоне-д’Адда, Фомбіо, Малео, Сомалія, Бертоніко, Терранова-де-Пасеріні, Кастельгерсундо і Сан-Фіорано, а також – муніципалітеті Во ‘Еуганєо в провінції Падуя, регіон Венето.
 
"Громадян України, які планують подорож до Італії або наразі перебувають в країні, просимо слідкувати за рекомендаціями, що розроблені Міністерством охорони здоров’я Італії", - додали в МЗС.

Раніше стало відомо, що «Танці в коридорі»: Скалецька розповіла про атмосферу в Нових Санжарах.

Читайте також:У США місцева влада чинить опір розміщенню хворих на коронавірус - NYT