"МТС Україна" прописалася в Європі
У компанії також готуються до зміни бренду
news-image

Українська дочірня компанія московського ВАТ "Мобільні телесистеми" "МТС-Україна" змінює прописку і готується до зміни бренду. Незабаром буде оголошено, що "МТС Україна" тепер безпосередньо належить люксембурзькій компанії, яка своєю чергою є власністю голландської структури. Їх назви поки що не уточнюються, – пише Є ! Єдність.інфо із посиланням на  "Економічна правда".

 

Група МТС, тим не менш, опосередковано збереже контроль над "дочкою". Інформацію про зміну юрисдикції підтвердив віце-президент із маркетингу ВАТ МТС (Росія) Василь Лацанич.

"Це правда. Ми змінюємо реєстрацію", – заявив він.

Генеральний директор "МТС Україна" Іван Золочевський також підтвердив, що питання про зміну бренду дійсно стоїть на порядку денному.

За словами Лацанича, акції групи котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі, і українському підрозділу буде простіше розвиватися на базі європейської юридичної особи.

"Через європейську компанію зараз простіше залучати інвестиції, шукати партнера, розвивати технологію", – зазначив він.
"Ще одна важлива деталь: український оператор тепер буде виплачувати дивіденди не російським структурам, а європейським. Тобто, гроші можуть накопичуватися там", – додає один із співрозмовників українського телеком-ринку.
Читайте також: Директор "МТС-Україна": ціни на мобільний зв'язок будуть зростати