Політика
6 березня 2020
Зеленський зустрівся послами G7 та Євросоюзу: про що говорили
У ході розмови учасники зустрічі обговорювали подальший зовнішньополітичний курс України.
news-image

Президент України Володимир Зеленський під час своєї робочої поїздки у Полтаву провів зустріч з послами країн "Великої сімки" та головою представництва Європейського Союзу в Україні. У ході розмови учасники зустрічі обговорювали подальший зовнішньополітичний курс України.

Про зустріч Володимира Зеленського і послів країн-партнерів повідомляє Офіс Президента України.

Під час розмови президент наголосив про незмінності обраного владою курсу. За його словами, за ним державне керівництво має намір домогтися цілої низки досягнень щодо українських громадян:

добробут;

безпека;

захист прав і свобод українців;

створення сильної правової держави, яка служить громадянину.

Володимир Зеленський наголосив, що перезавантаження Кабінету Міністрів України має на меті поліпшення результативності роботи виконавчої влади та не вплине на проголошені пріоритети у внутрішній та зовнішній політиці.

У кінці Президент України подякував главам дипломатичних представництв країн "Великої сімки" та Європейського Союзу за практичну допомогу й політичну підтримку обраного Україною шляху реформ.

Поїздка Володимира Зеленського у Полтаву: коротко

Ключовим аспектом цієї поїздки була зустріч Президента України з українцями та іноземцями, яких евакуювали з китайського Уханя. Зустріч відбулася після того, як евакуйовані пробули 14 днів в умовах обсервації.

Крім того, Володимир Зеленський зустрівся з представниками малого та середнього бізнесу. У ході бесіди він, зокрема, говорив про місцеві вибори, земельну реформу та ключові проблеми, які турбують підприємців.


Читайте також:Аваков залишається на посаді міністра: що треба про це знати