Суспільство
6 березня 2020
Люди зі щепленням від кору майже не хворіють на коронавірус – секретар РНБО
За словами секретаря РНБО, коронавірус не страшний, а найгірше, коли люди починають самі себе накручувати та створювати панічні настрої.
news-image

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що люди, які отримали щеплення від кору, майже не хворіють на коронавірус, пише Українська Правда.

З коронавірусом ми також розуміємо, у яких країнах світу це відбувається, більше того, у яких містах, розуміємо середній вік населення, який хворіє на коронавірус, розуміємо, які люди, на превеликий жаль, помирають від нього. Переважна більшість – це люди літнього віку – 80-85+. Люди, які отримали прививку (щеплення - ред.) на кір, майже не хворіють", - говорить Данілов.

Данілову сказали, що в України люди масово скуповують крупи, цибулю та часник. І запитали, чи можете він заспокоїти людей.

На це він сказав, що "цибуля та часник – це народний засіб, який дозволяє застерігатися та підвищувати імунітет в будь-який період року".

За словами секретаря РНБО, коронавірус не страшний, а найгірше, коли люди починають самі себе накручувати та створювати панічні настрої.

Він додав, що на звичайний грип  хворіє набагато більше людей: 

Більше того, від звичайного грипу і гине більше людей ніж від коронавірусу, щороку це близько 650 000".

Раніше ми писали, що у ще одній області України ввели карантин через коронавірус.

Читайте також:У Києві обмежують масові заходи та посилюють дезінфекцію