Україна
9 березня 2020
Глава держави шукає заміну главі МВС
У Зеленського заговорили про заміну Авакова
news-image

Фракція «Слуга народу» має намір підібрати кандидата на посаду заступника голови МВС, який в майбутньому зможе замінити на посту Арсена Авакова, пише «Є!»  з посиланням на hvylya.net.

Про це повідомила заступник голови «СН» Євгенія Кравчук в інтерв'ю.

Ми вирішили так: запропонуємо заступника, і якщо ця людина виросте, і ми будемо розуміти, що він зможе замінити міністра, то вічних людей немає ніде», - заявила вона.

Заступник голови «Слуги народу» відзначила, що президент Володимир Зеленський поки не має кандидата на заступника Авакова, «який би повноцінно міг гарантувати, що все буде добре».

Кравчук також нагадала, як нинішній глава МВС проявив себе під час протестів жителів Нових Санжар, які виступали проти евакуації в їх селище українців і громадян інших держав з китайського міста Ухань, де взимку стався спалах смертоносної коронавіруса. На її думку, Аваков «зумів утримати ситуацію» під контролем, оскільки евакуйованих все ж помістили в санаторій Національної гвардії в Нових Санжарах, і вони перебували там в безпеці під час двотижневого карантинного режиму.

Читайте також:Президент Польщі підписав зміни до закону про працевлаштування іноземців