Київ
11 березня 2020
У Києві обмежують освітній процес в закладах загальної та вищої освіти
З 12 березня обмежується проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів.
news-image

Щоб упередити можливе розповсюдження захворювання на коронавірус, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів та обмежень.

Про це стало відомо зі сторінки у Фейсбук мера столиці Віталія Кличка.

Хоча в Києві поки не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірус, ми вирішили не чекати і убезпечити мешканців міста. Превентивні заходи в Києві запроваджуємо з 12 березня. Попередньо - до кінця березня. Зокрема, буде тимчасово обмежений освітній процес в закладах загальної та вищої освіти. В дитячих садочках. У мистецьких, спортивних школах та інших. Також обмежуємо проведення масових заходів у столиці. Це стосується і концертів, конференцій, кіносеансів та інших заходів. Закритими будуть і розважальні центри та розважальні зони в шопінг-молах. Друзі! Ніякої паніки! Відповідально ставимося до свого здоров’я, дотримуємося правил гігієни. А якщо почуваєтеся зле, - одразу звертайтеся до лікаря. Бережіть себе і тих, хто поруч! Разом ми все подолаємо!", - говорить мер.

Нагадаємо, що станом на ранок 11 березня у світі зареєстроване 119 132 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом COVID - 19.

Читайте також:Рекомендації громадянам України у зв'язку із поширенням у світі коронавірусу COVID-19