Війна
21 березня 2020
Бойовики «ДНР» припинили пропускати людей через КПВВ
Бойовики так званої «ДНР» заявили, що повністю закривають свої «кордони» з Україною, але кільком людям все ж вдалось пройти
news-image
Бойовики так званої «ДНР» заявили, що повністю закривають свої «кордони» з Україною, але кільком людям все ж вдалось пройти.

Про це повідомляє кореспондент hromadske з КПВВ «Майорське», пише «Є!».

З боку тимчасово окупованої території через блокпост бойовиків за перші кілька годин роботи КПВВ пройшов один чоловік. Він сказав hromadske, що «ДНР» продовжує пропускати, але лише тих, хто перетинає КПВВ пішки. Пропускати автотранспорт повністю припинили.

Як повідомив помічник начальника Краматорського прикордонного загону Ігор Заруднєв, у бік непідконтрольної території пройшли 11 людей, проте невідомо, чи їх пропустили на тимчасово окуповану територію.

Між КПВВ та крайніми позиціями українських військових продовжує курсувати автобус, який перевозить по кілька людей.

З українського боку на КПВВ продовжують діяти тимчасові обмеження: з боку бойовиків пропускають лише тих, хто зареєстрований на підконтрольній території, з боку контрольованої території перетнути лінію розмежування можуть лише ті, хто зареєстрований на непідконтрольній частині Донбасу.

Разом з тим, пропуск через КПВВ «Станиця Луганська» здійснюється у штатному режимі. ЗМІ бойовиків повідомляють, що самоназвана влада «ЛНР» теж має намір припинити пропускати людей, але зробить це пізніше.

Читайте також: Кількість інфікованих коронавірусом в Україні зросла до 41