Політика
25 березня 2020
Разумков задекларував майже 1,8 млн гривень доходу від продажу нерухомого майна
Відчуження майна було здійснене 20 березня 2020 року.
news-image

Спікер Верховної ради Дмитро Разумков задекларував майже 1,8 млн гривень доходу від продажу нерухомого майна. Про це пише «Є!» з посиланням на дані у його електронній декларації.

Відчуження майна було здійснене 20 березня 2020 року. 

Разумков задекларував майже 1,8 млн гривень доходу від продажу нерухомості

У документі вказаний покупець - Щербань Світлана Леонтіївна. Яке саме майно було відчужене, у декларації не вказано.

В декларації про доходи за 2018 рік Дмитро Разумков вказав, що володіє двома квартирами загальною площею 78,5 кв.м в Києві і 232,4 кв.м у селі Здорівка Київської області, домоволодінням площею 492,2 кв.м у селі Софіївська Борщагівка, нежитловим приміщенням площею 74,9 кв.м у Києві, а також двома ділянками землі загальною площею 0,15 га в селах Софіївська Борщагівка та Здорівка Київської області.

В спільному володінні у Разумкова є ще одна квартира в Києві - площею 165,5 кв.м. Його дружина, Юлія Чайка, вказала в декларації дві квартири в Києві площею 53,2 кв.м та 44,5 кв.м, житловий будинок площею 489,6 кв.м, а також дві земельні ділянки, одна з яких знаходиться в оренді - це майно знаходиться у Миколаєві. Крім того, їй належить 25% квартири площею 73,2 кв.м у Миколаєві.

В автопарку спікера Разумкова задекларовано п'ять автомобілів.

Нагадаємо, у Верховній Раді України у зв'язку з поширенням коронавірусу в світі скасували закордонні відрядження народних депутатів і передбачили ряд профілактичних заходів.

Читайте також:Під виглядом захисту від коронавірусу зараз готуються пропозиції про скасування закону про мову, - Ярина Чорногуз