Політика
28 лютого 2015
"Смерть Бориса Нємцова на совісті Володимира Путіна" - Геращенко
Радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат Антон Геращенко заявив, що вбивство російського опозиційного політика Бориса Нємцова на совісті президента РФ Володимира Путіна і "терористичного режиму який він створив".
news-image

Про це він написав у своєму Facebook.

"Ім'я Бориса Нємцова відтепер вписано кривавими літерами в історію Росії поряд з іменами таких мучеників за правду як Владислав Лістьєв, Галина Старовойтова, Олександр Литвиненко, Сергій Магнітський, Валерія Новодворська, більш ніж ста відвідувачів мьюзикла Норд Ост, які задихнулись від невідомого газу, сотень і тисяч інших невідомих мучеників за Росію, замучених і розтерзаних від Калінінграда до Владивостока", - переконаний він.

Геращенко впевнений, що загибель Нємцова "стала можлива завдяки вакханалії насильства і мракобісся", яка запанувала в Росії після приходу Путіна.

"Не знаю хто віддавав наказ про вбивство Бориса Нємцова - Путін чи хтось з його холуїв, бажаючих вислужитися перед ним. Але факт є факт - смерть Бориса Нємцова на совісті Володимира Путіна і терористичного режиму який він створив", - підкреслив він.

Читайте також:У Москві убитий Борис Нємцов