Війна
29 березня 2020
На Донбасі поранені двоє військових ООС
Бойовики провели 15 обстрілів за добу
news-image

На Донбасі протягом минулої доби, 28 березня, внаслідок обстрілів збройними формування Російської Федерації двоє українських військових дістали поранення. Про це передає штаб операції Об'єднаних сил, пише «Є!».

Зазначається, що за добу бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню, застосували заборонені Мінськими домовленостями мінометів калібри 120 та 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську гвинтівку та стрілецьку зброю.

Наші захисники негайно реагували на ворожі збройні провокації та відкривали прицільний вогонь по позиціях противника, змушуючи його припинити обстріли, - зазначили в ООС.

Також повідомляється, що біля Оріхового противник випустив 5 мін, біля Зайцевого ворог вів вогонь з використанням автоматичних станкових гранатометів. А неподалік населених пунктів Шуми та Хутір Вільний окупанти обстріляли українські позиції зі снайперської зброї.

Вчора, 28 березня, внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає, - уточнили в ООС.
Читайте також: Бойовики стріляли із заборонених мінометів на Донбасі, за добу 12 обстрілів