Події
29 березня 2020
Колишній заступник глави Київської ОДА Міщенко помер від коронавірусу
20 грудня 2016 року був призначений заступником глави Київської ОДА
news-image

У неділю, 29 березня, помер член Ради директорів Конфедерації будівельників України, колишній заступник глави Київської ОДА Олег Міщенко, у якого було діагностовано коронавірус COVID-19.

Про це повідомив у Facebook президент Конфедерації будівельників України, екс-заступник міністра регіонального розвитку, колишній перший заступник голови Київської ОДА Лев Парцхаладзе, пише «Є!».

Сьогодні не стало Міщенка Олега Вікторовича, члена Ради директорів Конфедерації будівельників України. Він цілий тиждень боровся за життя. Але складна форма цукрового діабету і COVID-19 зробили своє. Давайте не недооцінювати цей вірус, – написав він.

Олег Міщенко прийшов до департаменту ЖКГ та будівництва адміністрації столичного регіону в червні 2015 року. 20 грудня 2016 року був призначений заступником глави Київської ОДА.

У 2000-2002 рр. працював у Державному управлінні справами в Києві, в 2007-2008 рр. – помічником голови служби при керівництві Херсонської обласної державної адміністрації, заступником начальника Державної екологічної інспекції в Києві, у 2009  2010 рр. – радником голови патронатної служби Херсонської ОДА.

У 2010 році працював керівником комунального підприємства Київської обласної державної адміністрації "Управління споруд".

Із 2010 по 2012 рік – директор комунального підприємства Київської обласної ради "Управління споруд".

У червні 2012 року був призначений заступником глави Вишгородської райдержадміністрації Олександра Приходька.

У 2014 році Міщенко займав на Чернігівщині посаду головного інвестиційника. Після того, як в Чернігівській ОДА було створено департамент інвестиційного розвитку та капітального будівництва, ексглава Чернігівської ОДА Володимир Івашко призначив на посаду його голови Міщенка.

Читайте також: «Легких» хворих на COVID-19 більше не госпіталізуватимуть