Політика
29 березня 2020
Батько Гандзюк заявив про тиск зі сторони генпрокурорки
Тиск почався нібито після того, як Віктор Гандзюк негативно висловився у сторону Ірини Венедіктової через усунення від розслідування генерала Віктора Трепака
news-image
Віктор Гандзюк, батько загиблої херсонської активістки Катерини Гандзюк, повідомив про тиск на нього зі сторони генеральної прокурорки Ірини Венедіктової.

Про це повідомляє спільнота «Хто замовив Катю Гандзюк», пише «Є!».

У коментарі hromadske це також підтвердив Віктор Гандзюк. 

Тиск почався нібито після того, як Віктор Гандзюк негативно висловився у сторону Ірини Венедіктової через усунення від розслідування генерала Віктора Трепака.

Замість вибачень і спроб зрозуміти свої помилки вона дала команду обласному прокурору Херсонської області терміново везти батька Катерини в Київ, на зустріч з нею та народними депутатами. Везти, щоб негайно прикритись ним від критики. Типу, «дивіться, ми зустрічаємось, а значить все нормально!, — йдеться в заяві спільноти.

Через карантин батько відмовився від поїздки, але його продовжують вмовляти. Віктор Гандзюк сказав hromadske: «Тут все чітко вказано. Це все правда».

В Офісі генерального прокурора поки ніяк не прокоментували заяву потерпілого, а генпрокурорка Ірина Венедіктова на сторінці у Facebook поширила допис дворічної давності, де за день після смерті Катерини писала про те, що держава має дбати про безпеку громадян та покарання винних. Венедіктова написала: «Моя думка не змінилася».

Читайте також: Рябошапка про справу Гандзюк: Якщо Трепак піде, можна забути про те, що ця справа буде розслідувана