Політика
2 квітня 2020
В «Євролабі» СБУ вилучила документи та інформацію
У спецслужбі припускають, що посадові особи лабораторії не повідомили про позитиіний результат тесту на коронавірус.
news-image

Співробітники СБУ вилучили в товаристві з обмеженою відповідальністю «Євролаб» документи та інформацію в межах розслідування за фактом можливого вчинення «дій, які спрямовані на поширення епідемії COVID-19 та заподіяння шкоди здоров’ю населення України». Пресслужба СБУ повідомила про такий результат обшуків, які 1 квітня відбулися в «Євролабі».

Зокрема, мова йде про навмисне неповідомлення відповідним державним органам інформації про позитивні результати тестів на коронавірус у окремих осіб», – ідеться в повідомленні спецслужби.
 
За інформацією СБУ, документи опрацюють із залученням фахівців Міністерства охорони здоров’я України, після чого «будуть прийняті відповідні процесуальні рішення у кримінальному провадженні».

У справі триває досудове розслідування, відбуваються слідчі й розшукові дії.

Нагадаємо, додому до народного депутата Гео Лероса який оприлюднив відеозаписи на яких брат голови ОП Андрія Єрмака "продає держпосади", приїхало СБУ.

Раніше нардеп від Слуги народу Гео Лерос опублікував відео, на яких брат глави Офісу президента Денис Єрмак обговорює питання призначення на державні посади.

Також повідомляли, що Сергій Сивохо звільнений з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах.

Читайте також:Спецоперація СБУ на Львівщині: затримано кримінальних авторитетів – фото