Події
7 квітня 2020
Біля Будапешта в аварію потрапив автобус, який евакуював українців на батьківщину
Вісьмох осіб госпіталізовано, двоє у важкому стані.
news-image

Вісім осіб постраждали і були госпіталізовані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Угорщині на 75 км міжнародної траси М3 за участю автобуса, що перевозив евакуйованих на батьківщину громадян України, повідомив заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Шинкарюк.

Біля Будапешта сталася ДТП за участю автобуса, який транспортував громадян України до місця евакуації в пункт пропуску "Тиса". За отриманими оперативними даними, в транспортному засобі перебувало вісім осіб. Двоє громадян у важкому стані, шестеро у задовільному. Всі особи перебувають у лікарні. Виконується протокол нашими представниками дипломатичного корпусу", - написав Шинкарюк на своїй сторінці у Facebook у вівторок уранці.

Нагадаємо, минулої доби в Україну повернулося майже 6,5 тисяч українців. 

Наголосимо, Нова митниця оновила інтерактивну карту, на якій позначила УСІ пункти пропуску — закриті вже та які будуть закриті з 7-го квітня і відкриті — як для пасажирського, так і вантажного сполучення.

Також повідомляли, чоловік приїхав із заробіток з Польщі. Згідно правил, встановлених на час карантину, хотів самоізолюватися, проте його в помешкання не пустила дружина.  

Читайте також:Велике ДТП в Угорщині: загинули українці