Війна
7 квітня 2020
Бойовики обстріляли автомобіль з журналістами
Окупанти скинули снаряд з безпілотника, який впав в метрі від автомобіля телеканалу.
news-image

Бойовики обстріляли автомобіль з журналістами телеканалу «Україна». Про це повідомив журналіст Олександр Махов у Фейсбук.

Цілєспрямовано цілили саме в автомобіль. Так як обстріл відбувся саме в той момент, коли машина зупинилась у спеціальному місці неподалік позиції. Автомобіль цивільний, брендований", - повідомив Махов.

Окупанти скинули снаряд з безпілотника, який впав в метрі від автомобіля телеканалу. Снаряд розлетівся на кілька дрібних осколків. Осколок пробив наскрізь бокове скло автомобіля. Кілька інших осколків влучили в кузов.

В салоні перебував я, оператор, водій та пресофіцерка бригади, яка супроводжувала знімальну групу. На щастя ніхто не постраждав. Всі ми одразу укрилися в бліндажі. Армійці кажуть, що останніми днями противник часто проводить аеророзвідку з безпілотників", - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, 6 квітня збройні формування Російської Федерації здійснили вісім обстрілів позицій Об’єднаних сил, чотири з яких – із застосуванням мінометів 120 і 82 калібру, які за Мінськими домовленостями повинні бути відведені від лінії розмежування.

Нагадаємо, молодший сержант Володимир Сергійович Мовчанюк 1983 р. н. загинув під час виконання бойового завдання  в районі  н. п. Первомайське Ясинуватського району Донецької області.

Раніше ми повідомляли, що у головного лікаря інфекційної лікарні, в якій побував Володимир Путін, діагностували коронавірус.

Читайте також:Загиблий на Донбасі боєць - 23-річний офіцер із Буковини