Київ
9 квітня 2020
Кияни, які порушили обмежувальні заходи, сплатили вже майже 100 тисяч гривень штрафів, - Кличко
На сьогодні поліція столиці склала вже 600 адміністративних протоколів.
news-image

Кияни, які порушили обмежувальні заходи, впроваджені для упередження поширенням коронавірусу, сплатили до бюджету вже 100 тисяч гривень штрафів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

На сьогодні поліція склала вже 600 адміністративних протоколів. За декількома стягнули в бюджет міста вже 100 тисяч гривень. Ці кошти стягують через суд, – сказав Віталій Кличко. – Люди, які не розуміють закликів дотримуватися обмежувальних заходів, – безвідповідальні і в ставленні до себе, і вставленні до оточуючих. І тому – нехай платять».

Він зауважив, що тільки від дотримання обмежувальних заходів залежатиме те, як скоро їх послаблять.

Віталій Кличко підкреслив, що послаблення обмежувальних заходів розглядатимуть тільки після зниження динаміки захворюваності в столиці.

Як ми повідомляли, через карантин в Україні Міністерство юстиції пропонує амністувати близько 900 ув’язнених

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 9 квітня в Україні 1892 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 224 нові випадки.

Також стало відомо, що пандемія коронавірусної інфекції COVID-19 дає Україні можливість повернути Крим. Цей шанс побачили колишні посли США в Україні Стівен Пайфер, Джон Гербст і Вільям Тейлор.

Читайте також:«Укрзалізниця» видала своїм співробітникам маски з паперових серветок