Політика
10 квітня 2020
Таран скасував наказ про реформу сил оборони
Цей наказ був виданий його попередником Степаном Полтораком.
news-image

Очільник Міністерства оборони України Андрій Таран скасував наказ про трансформацію об'єднаного керівництва силами оборони і військового управління ЗСУ. Цей наказ був виданий його попередником Степаном Полтораком.
Таран підписав наказ №106, після чого наказ Полторака №141 був визнаним як "реалізований" і такий, що втратив чинність, 31 березня. Відповідний документ розміщений на сайті Міноборони.

Таке формулювання викликало подив з боку іноземних радників та експертів і було сприйняте неоднозначно в самому Міноборони, пише "Дзеркало тижня". Хоча терміни та основні завдання наказу вже дійсно не актуальні.

Наках

Андрій Таран свою позицію з ключових питань реформування сил оборони не представив ні громадськості, ні іноземним радникам, ні ключовим міжнародним партнерам.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський видав указ про створення Координаційної ради з протидії поширенню коронавірусу COVID-19.

Указ №88/2020 "Про Координаційну раду з протидії поширенню COVID-19" опубліковано 16 березня на сайті глави держави.

У документі зазначено, що хвороба COVID-19 створює загрозу особистій, громадській та державній безпеці і важкі соціально-економічні та демографічні наслідки.

Раніше повідомляли, що українські військові будуть адекватно відповідати на обстріл противника в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у середу, 11 березня, під час представлення нового міністра оборони України Андрія Тарана.

Читайте також:Бойовики обстріляли автомобіль з журналістами