Світ
13 квітня 2020
Ймовірного суперника Трампа на виборах Джо Байдена звинуватили у сексуальних домаганнях
Колишня помічниця ексвіцепрезидента США Джо Байдена звинуватила його у сексуальних домаганнях.
news-image

Ймовірний конкурент Дональда Трампа на президентських виборах-2020 потрапив у секс-скандал.

Колишня помічниця ексвіцепрезидента США Джо Байдена звинуватила його у сексуальних домаганнях.

Тара Ріде стверджує, що ймовірний кандидат на пост президента від демократів здійснив на неї напад ще у 1993 році, коли Байден був сенатором. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на  Associated Press.

Жінка розповідає, що Байден домагався її у підвальному приміщенні офісу на Капітолійському пагорбі. Це не вперше Тара Ріде кидає тінь на репутацію колишнього віцепрезидента. Раніше вона звинувачувала його у "неналежних доторках".

У штабі Байдена звинувачення відкидають.

Джо Байден присвятив своє громадське життя зміні культури і законодавства щодо насильства над жінками. Він вірить, що жінки мають право бути почутими – і почутими з повагою. Що зрозуміло щодо цього звинувачення? Це – абсолютна неправда, – заявила заступниця керівника кампанії Байдена Кейт Біддінгфілд.

Президентські вибори у США заплановані на 3 листопада 2020 року. Після того, як сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс знявся з перегонів, найбільш ймовірним переможцем праймеріз від демократів називають Джо Байдена.

Нагадаємо, за словами Трампа, люди вмирають від вірусу, при цьому ще більше людей можна втратити, якщо країна опиниться у великій рецесії або депресії.

Також повідомляли, що основні фондові індекси США різко знизилися в середу, а індекс Dow Jones підтвердив "ведмежий" тренд вперше з часів фінансової кризи після того, як Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила спалах коронавірусу пандемією.

Читайте також:В чому звинувачують Трампа? - переклад документа про зв’язки з РФ та компромат Кремля