«Молитва за Україну» зі симфонічним оркестром: вражаюче відео
Відомий український співак Михайло Хома (DZIDZIO) випустив кліп на пісню "Молитва за Україну", який зняли в Софійському соборі Києва.
news-image

Відомий український співак Михайло Хома разом з Молодіжним симфонічним оркестром України ще у різдвяний час почав працювати над проєктом "Державний Гімн України".

Однак вже тоді у музиканта з'явилась ідея записати також і Духовний Гімн України "Боже великий, єдиний, нам Україну храни".

Робота тривала у київському Будинку звукозапису – це єдине місце в Україні, де можна одночасно записати понад 100 музикантів та хористів. Відео вражаючого кліпу опублікували на ютуб-сторінці співака. 

Робота над "Молитвою" завершилася в особливий день – на Благовіщення. Режисером відео став давній друг Михайла – Володимир Шурубура. Основною локацією обрали визначну пам‘ятку історії та духовності – Софійський собор.

Молитва за Україну" – це неземна надпотужна сила, яка допоможе усім українцям перейти ці непрості часи, що зараз випали на долю України й всього світу, – сказав Михайло Хома.

Деригенткою композиції була Оксана Линів. Вона є головною диригентка Оперного театру міста Грац (Австрія), арт-директоркою Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOU, засновницею та арт-директоркою Міжнародного фестивалю LvivMozArt, Львів.

Дзідзьо – "Молитва за Україну": дивіться відео

 

Нагадаємо, залишайтеся вдома на Великдень та дотримуйтесь режиму карантину навіть під час свят!

Убережіть себе від інфікування та не наражайте на небезпеку оточуючих.

Також повідомляли, що Києво-Печерська Лавра, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці, закривається на карантин.

Читайте також:Дзідзьо записує свою версію гімну України: вражаюче відео