Спорт
16 квітня 2020
Не вважаю його чемпіоном, поки не проведемо третій поєдинок: Вайлдер про Ф’юрі
Американець зазначив, що був зовсім не схожий на самого себе в останньому поєдинку, коли програв Ф’юрі нокаутом у лютому цього року.
news-image

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер заявив, що не визнає британця Тайсона Ф’юрі чемпіоном доти, поки вони не проведуть третій поєдинок, пише ТСН.

Американець зазначив, що був зовсім не схожий на самого себе в останньому поєдинку, коли програв Ф’юрі нокаутом у лютому цього року.

Для мене Ф’юрі не чемпіон, поки ми не проведемо третій бій. Я займаюся цим спортом дуже давно. Люди знають, який я насправді. Люди, які розбираються в боксі, знають, що в ту ніч це був не Деонтей Вайлдер. Я був як зомбі. До сих пір думаю про це, і не можу повірити в те, що сталося. Намагаюся розібратися, як все сталося", - сказав Вайлдер у подкасті Premier Boxing Champions.

Нагадаємо, чемпіон світу з боксу, один з найвидатніших українських боксерів, Олександр Усик в інтерв'ю програми Ехо з Оленою Бондаренко сказав, що найкращим Президентом вважає Олександра Лукашенко.

Журналісти «Є!» зробили для вас підбірку фільмів про бокс. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

Як стало відомо, кандидат у президенти "Барселони" Віктор Фонт вважає, що іспанський топ-клуб знаходиться під загрозою банкрутства.

Читайте також:Австралія слідом за Канадою відмовилася від участі в Олімпіаді-2020 через COVID-19