Події
16 квітня 2020
У Рівненській обласній лікарні на COVID-19 захворіли 32 медики
Нині в лікарні посилено карантинні заходи.
news-image

У Рівненській обласній лікарні станом на вечір 15 квітня на COVID-19 захворіли 32 медика. 

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Рівненській ОДА, це найбільша кількість інфікованих серед працівників усіх медичних закладів Рівненщини.

Нині в лікарні посилено карантинні заходи. Розпорядженням голови ОДА утворено робочу групу для проведення аналізу захворюваності. До її складу залучено незалежних експертів та правоохоронців.

Загалом станом на вечір 15 квітня у Рівненській області зареєстровано 204 підтверджені випадки інфікування коронавірусом, із них - сім летальних, восьмеро людей одужали.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов звернувся до українців із проханням і далі залишатися у своїх домівках, особливо, на Великдень.

Як стало відомо, коронавірус вбиває, провокуючи запалення і блокуючи крихітні мішечки з повітрям у легенях, змушуючи людське тіло задихатися без кисню. Це призводить до відмови життєво важливих органів. Але клініки по всьому світі бачать докази, які вказують на те, що вірус також може спричиняти запальні процеси в серці, гостре захворювання нирок, неврологічні порушення, кров'яні тромби.

Також ми писали, що станом на 9:00 16 квітня в Україні 4161 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 116 летальних, 186 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 397 нових випадків.

Читайте також:Глава УПЦ МП заявив, що великодня служба у храмах буде