Суспільство
24 квітня 2020
Чому саме зараз знадобилися Зеленському послуги Саакашвілі: усі деталі від Сергія Савінцева
Як говорить Сергій Савінцев, Саакашвілі знову може перетворитися на токсичного персонажа, але вже для цієї влади.
news-image

Кілька днів тому Міхеїл Саакашвілі прийняв пропозицію Володимира Зеленського і погодився на посаду віцепрем'єра з реформ.

Чому президент пішов на такий крок і для чого йому потрібен Саакашвілі? Про це у черговому випуску "Іншого кута" розповів політичний блогер Сергій Савінцев.

Саакашвілі - людина доволі ексцентрична і непередбачувана: і на дах будинку вибереться, і через кордон з боєм прорветься. Але саме завдяки таким діям він має і успішний досвід реформ в Грузії", - розповідає блогер.

Як ми знаємо, співпраця попередньої влади з Саакашвілі і його командою закінчилася нічим. Загалом, при Порошенку грузинську команду витурили з державних органів.

Мотивація повернутися в українську політику Міхеїла Саакашвілі зрозуміла, він з самого початку симпатизував Зеленському і за кожної нагоди пропонував свої послуги. У "Слузі народу" є навіть його близька соратниця Єлизавета Богуцька", - нагадує Сергій Савінцев.

Чому ж саме зараз знадобилися Зеленському послуги Саакашвілі?

Все просто - це остання надія Володимира Зеленського на швидкі та реальні зміни. Головний козир Саакашвілі - це здатність рішуче діяти в кризових ситуаціях та правильно комунікувати. Саме за цими двома критеріями зараз найбільше критикують офіс президента", - аналізує експерт.

Як говорить Сергій Савінцев, Саакашвілі знову може перетворитися на токсичного персонажа, але вже для цієї влади.

Детальніше про повернення екс-президента Грузії в українську політику - дивіться у відео.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі заявив, що отримав від президента України Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром України з реформ

Також стало відомо, що колишній президент Грузії, ексголова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, який заявляв, що йому запропонували посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ, прибув на зустріч з членами фракції "Слуга народу". Про це повідомив народний депутат від СН Олександр Качура у своєму Telegram-каналі.

Читайте також:Рада прийняла зміни до регламенту, які зупиняють «поправковий спам»