Світ
29 квітня 2020
У зіркового футболіста «Ювентуса» вчетверте виявили коронавірус
Зазначається, що у футболіста є проблеми з диханням, проте, в цей раз він простіше переносить хворобу.
news-image

26-річний нападник італійського футбольного клубу "Ювентус" і збірної Аргентини Пауло Дибала вже більше місяця лікується від коронавірусу.

У Дибали вже в четвертий раз виявлено коронавірус. Як повідомляє 24 канал з посиланням на Daily Mail, від першого тесту аргентинця минуло вже 6 тижнів, і він знову підтвердив наявність коронавірусу.

Наступним кроком лікарів повинен стати аналіз крові футболіста, який визначить наявність антитіл в організмі. Якщо хвороба повернулася, футболістові буде потрібно більш інтенсивне лікування.

Зазначається, що у футболіста є проблеми з диханням, проте, в цей раз він простіше переносить хворобу.

Перший тест на коронавірус Дибала здав ще 21 березня. Разом з ним хвороба була виявлена також у його дівчини Оріани. Першими в "Ювентусі" Covid-19 підхопили захисник Даніеле Лайки і півзахисник Блез Матюйді, проте вони вже вилікувалися від вірусу.

Нагадаємо, символ Металіста і колишній нападник збірної України Марко Девіч зізнався, що його шлях професійного футболіста добігає завершення.

Зазначимо, що колишній футболіст «Локомотива», «Анжи» і збірної України Олександр Алієв розповів про свою позицію з приводу територіальної приналежності Кримського півострова.

Читайте також:«Барселона» знаходиться під загрозою банкрутства