Політика
29 квітня 2020
Джо Роган та Алекс Джонс про Джорджа Сороса. Вперше українською
Відео перекладене українською та озвучене командою Інфопостору «Є!».
news-image

Джозеф Джеймс Роґан (нар. 11 серпня 1967) — американський стендап-комік, спортивний аналітик мішаних бойових мистецтв (MMA), ведучий подкасту, бізнесмен і колишній телеведучий і актор.

А́лекс Джо́нс (англ. Alex Jones; повне ім'я Алекса́ндр Емерік Джо́нс, англ. Alexander Emerick Jones; 11 лютого 1974, Даллас, штат Техас, США) — американський радіо-ведучий, шоу-мен, продюсер і режисер документальних кінофільмів, письменник, актор. Веде радіопередачу новин «Шоу Алекса Джонса» (англ. Alex Jones Show), трансляція якої йде із міста Остін в Техасі на понад 60 АМ, ЧМ і короткохвильових радіостанціях на території США, а також в мережі Інтернет.

Джордж Со́рос (угор. Soros György — Дєрдь Шорош, англ. George Soros, справжнє прізвище — Шварц (Schwartz); нар. 12 серпня 1930, Будапешт, Королівство Угорщина) — американський фінансист угорсько-єврейського походження, меценат, філософ. Прихильник теорії відкритого суспільства і противник «ринкового фундаменталізму».

Відео перекладене українською та озвучене командою Інфопостору «Є!».

Текстова версія відео:

Алекс Джонс: Мені запропонували п'ять мільйонів доларів в біткоїнах. Це було 38 мільйонів. І я відмовився. Це було вісім років тому. Дві дуже багаті людини сказали мені, що Олександр Сорос и Джордж Сорос хотіли б попрацювати зі мною, що я їм подобаюсь. І що я повинен перестати нападати на них. Вони хочуть щоб я просував біткоін. Я вірю в криптовалюту. Я вірю в її майбутнє. Я нікого не суджу. Просто кажу, щоб всі були дуже обережними.

Я був настільки дурний. Вірніше, не дурний, а некорумпований, як усі ці діячі. Я зав чим займаються політики. Я знав чим займаються науковці і чим займаються криптоуправлінські ЦРушники. Але я ніколи ні з ким не домовлявся. Я завжди займався своєю справою.

І зараз озираючись назад, я розумію, що насправді відбувалося. І коли я зустрів тебе - це був переломний момент. Ти сказав, що Алекс Джонс повний гімна. І що Джордж Сорос був жертвою нацистів під час Голокосту.

 Джо Роган: Я такого не казав. Я не казав, що ти повний гімна.  Я лише сказав, що він не був нацистом. Я бачив одне його інтерв'ю. Я не знаю що він робив. Я не знаю, що він за людина. Я лише трішки знаю про нього.

Я тільки пам'ятаю, що в своєму інтерв'ю він сказав, що коли вони були захоплені нацистами, він був, здається, зі своїм дядьком, хресним батьком. І що він разом з ним, удаючи з себе християн, обкрадали інших євреїв. І що він рахував це звичайною справою, це було нормально для нього. Йому було 13 років. Він був просто обманутий тією людиною.

 Алекс Джонс: Я б, звичайно, хотів повірити в його слова, але є одна різниця. Ще до історії з тобою. В мене відбулася одна розмова з дуже відомою голлівудською зіркою, актором. Я був тісно пов'язаний з ним. Що він сказав. "Джордж Сорос попросив переказати тобі що його би убили, якби він не зробив цього. Він робив все можливе для того щоб вижити". Я сказав: "Перекажи Джорджу, що якщо хтось приставив пістолет до моєї голови і сказав, що я тебе вб'ю, якщо ти не допоможешь відправити дітей Джо Рогана в концтабір, я би намагався вихопити пістолет, щоб вбити його.

 Джо Роган: Він казав, що вони просто забирали нерухомість, речі.

 Алекс Джонс: Ну так, нацисти просто дозволили їм красти і просто їх відпустили.

 Джо Роган: Я не знаю...

 Алекс Джонс: Ми прекрасно знаємо що відбувалося в Румунії і Венгрії Угорщині.

 Джо Роган: Але він казав...

 Алекс Джонс: А що він мав казати.

 Джо Роган: Ну, я зрозумів, що ти хочеш сказати, що було щось  більше.

Алекс Джонс: Ні, ні. Послухай, в нього було інтерв'ю на MPR. Ще раз. Я ні в чому не звинувачую Джорджа Сороса.

Джо Роган: В такому випадку це мій промах, тому що я не повинен був що-небудь говорити, так як мало знаю. Це можна трактувати по-різному. Я лише бачив пару інтерв'ю це можна по-різному трактувати.

Справа не в трактовці. Я тобі пояснюю. Я взагалі не в темі. З мого боку взагалі не неправильно було що сказати.

 Алекс Джонс: Давай уявимо. Мені 14. Якщо мені хтось сказав: "Або ти співпрацюєш проти своєї Комуни, або ми вбиваємо тебе" - Я би намагався вбити тих людей, які хочуть знищити мою комуну. Я взагалі розумію що не всі такі як я. В мене сім'я перш за все. Тобі 14 і ти наляканий і ти допомагаєш нацистам. Але він був настільки високомірний під час інтерв'ю на МРR на шістдесяти хвилинах, на одному з каналів. Іі пізніше я дізнався, що на мене подали в суд. Він це профінансував, але я не перестану повторювати, розумію він був в дуже складній ситуації, але в чому загвоздка, коли ти подивишся відео, він каже, що це був кращий час в його житті. "Я був щасливий знаходитесь там, це надихало, під час того коли творилось все те лихо. Але я був з моїм батьком. І я вірив йому, коли ми це все робили". Я знайшов журнали і записи про нього, щоб зрозуміти, що він зробив, і він був відвертий щодо своїх слів. Як він заробив ці гроші, як він отримав всі свої гроші. І я не піднімаю білий прапор перед Джорджом Соросом. Джордж Сорос займався урядовими переворотами. Він намагався обвалити британський фунт. Він являється архетипом злодія у фільмах про Джеймса Бонда. Я ніколи не був наївний. Коли мені було 8 років в моєї мами на кухні стояв кольоровий телевізор. Вона готувала три рази на день

Джо Роган: Дозволь перебити тебе.  Ти хочеш сказати що він обрушував економіки?

Алекс Джонс: Коли я дитиною дивився bbs. Можливо вони обманювали, може він хороший хлопець, але вони казали, що він був міжнародним валютним спекулянтом і організовував державні перевороти.

Джо Роган: Ти говориш про державні перевороти. Що він робив? Я взагалі про це нічого не знаю.

Алекс Джонс: Це все взагалі розсекречено. Набери:  Джордж Сорос обвалив британський фунт. Я тобі навіть більше скажу з точки зору Джорджа Сороса. Після Другої світової війни він отримав роботу і переїхав в США. Він працював на ЦРУ. З його точки зору, на його думку. Це встановлено. Він цим не хизується. Джордж Сорос  - це людина яка бере гроші, щоб їх після цього вкласти. Він дуже сміливий. Я не вилизую йому задницю, адже він хоче щоб моя голова висіла в нього на стіні.

 Джо Роган: Чому Джордж Сорос хоче, щоб твоя голова висіла в нього на стіні?

 Алекс Джонс: Тому що я переслідував його. Але не в цьому справа. Джордж Сорос стоїть за розвалом Радянського Союзу. Я знав одного колишнього.

Що там в тебе Джеммі? Знайшов щонебудь?  Набери: Джордж Сорос намагався обвалити британський фунт.

Давай продовжимо. Я розповів тобі про гібрид свині та людини. Ти сам бачив статтю. Я розповів тобі навіщо вони залишають живими дітей. Ти бачив, що говорив губернатор? Так ось, Джордж Сорос є державним співробітником самого високого рангу. Він управляє або управляв.

 Джо Роган: Ти впевнений у своїх словах?

 Алекс Джонс:  Звичайно що ні.

 Джо Роган: Звідки ти це все береш?

 Алекс Джонс: Я проводив глибокі дослідження 10 років тому, ще ніхто ще не знав про Алекса Джонса.

 Джо Роган: Ну давай подивимося, що він знайшов.

Як Джордж Сорос обрушив банк Англії. В Британії чорна середа відома як день, коли спекулянти обвалили британський фунт. По суті, вони його не обвалили, а тільки заставили британський уряд витягнути його із європейського механізму обмінного курсу. Обвал фунта був частиною плану для створення євро. перемотай вище, будь ласка. Не дивлячись на те, що фунт стоїть в стороні від європейських валют  він бла бла бла . і так далі...

Я не бачу де Джордж Сорос причетний до обвалу фунта?

Ага. Запримітивши цю подію, якої не уникнути, Британська влада підвищила процентні ставки для підлітків, щоб залучити людей до фунта, але спекулянти, серед яких був Джордж Сорос, почали активно продавати валюту. Британський уряд здався і вийшов з МВК, тому що стало очевидно, що уряд втрачає мільярди, намагаючись штучно підтримати валюту. Не дивлячись на це тяжке рішення, фунт повернувся ще міцнішим через збиткову відсоткову ставку і високу інфляцію

 Алекс Джонс:  Джо, ти памятаєш коли він став інвестором ПіДіЕй і почав поводити себе як начальник?

 Джо Роган: Зачекай. Є декілька фільмів про Сороса.

Сорос привласнив один мільярд доларів на угоді і закріпив за собою звання головного валютного спекулянта світу. 

Тепер, якщо ти валютний спекулянт, це те чим ти займаєшся. Я просто не знаю чим займається валютний спекулянт.

Я не хочу вдаватись в подробиці.

 Алекс Джонс: Сорос працює на людей, які є нашим Урядом. І він готовий зробити будь що. І він досяг в цьому великого успіху. З моєї точки зору 2+2 = 4

В моїй формулі ти не змагаєшся з нацистами, тому що тобі 13-14 років. Ти вважаєш це неможливим і ти вступаєш в їхні ряди. І він говорить:  Я рахую що це інвестиція. Якби я цього не зробив, то це б зробив хтось інший. Це пряма цитата. Він так казав. Чувак, якщо ти допомагав відправляти євреїв і забирав їхнє майно - не кажи, що ти робив добро. Мовчи про це.

 Джо Роган: Ну так, ти вважаєш, що те, як  він це описує є проблемою і це тебе тривожить. Як він оце все описує. Що в цьому всьому не було нічого погано.  Що якби не він, то хтось би зробив все інший. В цьому проблема.

Алекс Джонс: Пора закінчувати розмову про Сороса. Якщо б ти дав мені п'ять хвилин за комп'ютером Джимі... Джиммі добре попрацював, він знаходив цю інформацію. Він Google-чарівник.Подивись подивись на нього...

 

Читайте також:Агент КДБ про підривну роботу в іноземних ЗМІ. Вперше українською