Спорт
7 травня 2020
Легенди боксу Тайсон і Холіфілд повертаються на ринг
Кілька виставкових поєдинків заради збору пожертвувань на користь благодійних організацій має намір провести і колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон.
news-image

Легенди світового боксу – 57-річний Евандер Холіфілд і 53-річний Майк Тайсон оголосили про своє повернення на ринг.

Ексчемпіон світу у важкій ваговій категорії Холіфілд проведе кілька виставкових боїв і підтримає благодійну кампанію, яка надає молоді ресурси, необхідні їм для емоційного розвитку і навчання під час пандемії коронавірусу, пише 24 канал.

Ви готові? Момент, якого ви всі чекали. Чемпіон повернувся! Я хотів би оголосити, що буду повертатися на ринг. Я буду боротися в виставкових боях за велику справу", – написав Холіфілд в Twitter.

Повернення Евандера Холіфілда: дивіться відео

 

Кілька виставкових поєдинків заради збору пожертвувань на користь благодійних організацій має намір провести і колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон.

Минулого тижня я попрацював на лапах. Це було важко, моє тіло справді змучене, і я відчував біль. Я тренувався. Спробую вийти на ринг, провести кілька виставкових поєдинків, набрати форму. Хочу піти в зал і набрати форму, щоб бути в змозі проводити три-чотири раунди виставкових благодійних боїв. Допоможу бездомним і таким людям, як я, які страждали від наркотичної залежності", – цитує слова Тайсона BoxingScene.
Також Холіфілд вже висловився про можливий поєдинок проти Тайсона: 
 
Ми збиралися провести бій з Ріддіком Боу, але коронавірус порушив усі плани. Упевнений, що можу вийти в ринг з будь-яким суперником старше 50 років. Якщо вам більше 50, ви не зможете мене перемогти. Думаю, що я готовий провести ще один бій з Тайсоном. Але для цього мені повинні запропонувати велику суму грошей. Я адже вийшов би в ринг з людиною, не знаючи, що він буде робити, – цитує Холіфілда Forbes.

Нагадаємо, українські боксери Василь Ломаченко та Олександр Усик разом з російськими спортсменами знялися в документальному фільмі "Здрастуй, брат, Христос Воскрес!".

Також повідомляли, що оголошено претендентів на звання кращого стадіону світу за версією авторитетного іспанського видання Marca.

Читайте також:Як підтримати своє здоров'я під час карантину