Події
8 травня 2020
Росія готова надати Усику та Ломаченку громадянство
Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв заявив, що готовий надати Василю Ломаченку і Олександру Усику російське громадянство.
news-image

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв заявив, що готовий надати Василю Ломаченку і Олександру Усику російське громадянство.

Про це пише Sport.ua

Усик і Ломаченко – гідні люди, гідні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії і Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Так само і я підтримую. Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні, це максимум кілька тисяч чоловік. Ми готові надати Усику та Ломаченку російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів", - генеральний секретар Федерації боксу Росії .

Умар Кремлєв вважає, що у базу "Миротворець" включають не зрадників України, а навпаки – зрадники включають людей в цю базу.

Нагадаємо, українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися у російському документальному фільмі "Здрастуй, брате! Христос воскрес" у якому розповідають про свою дружбу з росіянами.

Раніше стало відомо, що Усик зробив заяву про похід у політику: “Мені потрібна хороша команда”. Олександр Усик зізнався, що йому пропонували великі гроші за участь у політиці.

Читайте також:Сьогодні ворог – путінська Росія: відеоролик Інституту нацпам'яті про Другу світову та Україну