Світ
8 травня 2020
Мадонна розповіла, як перехворіла коронавірусом
Співачка перехворіла на COVID-19, але дізналася про це лише постфактум, коли в неї виявили антитіла.
news-image

Американська співачка Мадонна перехворіла на COVID-19, вважаючи, ще це просто важкий грип. Дізналася про це вона лише згодом, через сім тижнів, коли результат аналізу показав наявність антитіл. Про це Мадонна розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Зауважимо, що 61-річна зірка пожертвувала 1,1 мільйона доларів на розробку вакцини від коронавірусу, та розповіла власну історію про інфікування COVID-19. 

Я вдячна, що можу бути частиною підтримки досліджень для винайдення ліків від COVID-19!", - пише співачка.

Як виявилося, Мадонна, не знаючи, перехворіла на коронавірус. Співачка уточнює, що зараз уже здорова. А антитіла свідчать про те, що хворобу організм уже поборов.

Я була хвора наприкінці мого туру в Парижі понад сім тижнів тому, так само, як і багато інших артистів із мого шоу, але тоді ми всі думали, що це дуже сильний грип. Дякувати Богові, ми всі зараз здорові, і з нами все добре", - розповіла Мадонна.

До речі, голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко, яка на початку березня заразилася коронавірусом, порадувала фанатів новинами про своє здоров'я. Вона вважає, що перемогла хворобу.

Нагадаємо, Білий дім повірив в те, що пандемія коронавіруса COVID-19 є результатом свідомих дій влади Китаю.

Читайте також:Українські зірки знялися у ролику МОЗ про боротьбу з коронавірусом: відео