Суспільство
12 травня 2020
Відомий у світі фотограф показав українських медиків у моторошному ролику про коронавірус
Відомий у світі фотокореспондент з України Мстислав Чернов зняв відео про те, як в українських лікарнях борються з коронавірусом.
news-image

Відомий у світі фотокореспондент з України Мстислав Чернов зняв відео про те, як в українських лікарнях борються з коронавірусом. Відео опубліковане на сторінці Фейсбук українця.

В об’єктив Мстислава потрапили медики з Чернівців, Тернополя, Почаєва, села Криниця Монастириського району, Малина, що на Житомирщині.

Мова йде, як щодня лікарі рятують життя. Також присутні страшні кадри того, що переживають люди, що отримали ускладнення від коронавірусу.

Мстиславу Чернову вдалося передати моторошну атмосферу у місцевих лікарнях.

У відео також короткі коментарі дають медики. Вони не втрачають оптимізму і підтримують своїх пацієнтів, у той час як самі ризикують здоров'ям та життям.

Відзнято у ролику і момент поховання людини, яка померла від коронавірусу. 

Це наша перша історія з України. Наступні кілька тижнів я буду зачинений вдома на карантині. Будь ласка, бережіть себе і не втрачайте пильності. Це дуже серйозний і смертельний вірус», - написав у своїй сторінці у Facebook Мстислав Чернов.

Нагадаємо, в Офісі Президента відбулася традиційна селекторна нарада під головуванням Володимира Зеленського щодо запобігання поширенню коронавірусу. У ній взяли участь представники Кабінету Міністрів та правоохоронних органів.

Станом на 12 травня в Україні зафіксовано 16 тис. 23 лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19.

Раніше стало відомо, що із 12 травня Київ починає перший етап послаблень протиепідемічних обмежень, встановлених у зв’язку з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19.

У той час, у столиці збільшується кількість інфікованих коронавірусом та хворих, що перебувають у важкому стані

Також ми писали, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що після 22 травня карантин будуть подовжувати

Читайте також:Припиніть жити в ілюзіях! Вірус не відступив, - Кличко