Події
14 травня 2020
Можливо, Усик був завербований спецслужбами РФ, - волонтер Гай
Мирослав Гай також засудив боксера за зйомки у пропагандистському фільмі "Здрастуй, брат, Христос Воскрес!".
news-image

Український волонтер Мирослав Гай висловив припущення, що боксер Олександр Усик міг бути завербований російськими спецслужбами. Про це він розповів у ефірі 5 каналу.

Маючи певний досвід у протидії інформаційно-психологічним операціям Російської Федерації, у мене є підозра, що Усик свідомо чи несвідомо був завербований спецслужбами РФ. Це ніяке не звинувачення, це не означає, що він якийсь спеціальний агент. Може, він несвідомо. Але я не думаю, що він зовсім глуха людина, щоб не розуміти, до чого призводять його заяви", - сказав Гай.

Мирослав Гай засудив боксера за зйомки у пропагандистському фільмі "Здрастуй, брат, Христос Воскрес!".

Я не знайомий з ним особисто і не знаю його як людину. Але однозначно можу сказати, що не поважаю його вчинок – зйомки в цьому абсолютно пропагандистському ролику", - додав Гай.

Нагадаємо, генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв заявив, що готовий надати Василю Ломаченку і Олександру Усику російське громадянство.

Як ми повідомляли, українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися у російському документальному фільмі "Здрастуй, брате! Христос воскрес" у якому розповідають про свою дружбу з росіянами.

Раніше стало відомо, що Усик зробив заяву про похід у політику: “Мені потрібна хороша команда”. Олександр Усик зізнався, що йому пропонували великі гроші за участь у політиці.

Читайте також:У Конгресі США готують додаткові санкції проти Росії: деталі