Світ
15 травня 2020
У США розробили вакцину від коронавірусу в таблетках
Вакцина зроблена з мертвого аденовірусу, однієї з причин застуди, в який включено деякі гени з COVID-19.
news-image

У США розробили вакцину від COVID-19 у таблетках замість ін'єкцій. Як розповів Daily Mail лікар-імунолог Шон Такер із Сан-Франциско, мільйони доз нової вакцини можуть бути виготовлені до кінця року, пише Обозреватель.

За його словами, вакцина зроблена з мертвого аденовірусу, однієї з причин застуди, в який команда Такера включила деякі гени з COVID-19.

Зараз вакцина проходить лабораторні випробування на придатність до виробництва. Випробування на мишах уже проведені, і їхні результати були успішними.

На початок липня заплановано випробування на людях, вже відбираються кандидати.

Разом зі своєю командою з восьми осіб лікар Такер працює з січня без вихідних, щоб запропонувати ефективну вакцинацію у вигляді таблеток.

Раніше ми підготували для вас україномовну версію розмови Джо Рогана про те, чи коронавірус створювався в лабораторії

Нагадаємо, до Сенату Конгресу США внесли законопроект, який дозволяє президенту Дональду Трампу запровадити санкції проти Китаю за відмову в співпраці при з'ясуванні причин виникнення пандемії коронавірусу. Документ вніс сенатор-республіканець Ліндсі Грем.

Американська співачка Мадонна перехворіла на COVID-19, вважаючи, ще це просто важкий грип. Дізналася про це вона лише згодом, через сім тижнів, коли результат аналізу показав наявність антитіл

Також ми писали, що прем'єр-міністр Бельгії Софі Вілмс оголосила, що відтепер дозволено відвідування близьких друзів і родичів.