Київ
19 травня 2020
У Києві коронавірус за добу вбив трьох осіб. Статистика
Загалом у місті станом на 19 травня 52 летальних випадки, спричинені коронавірусом.
news-image

У Києві за останню добу від COVID-19 померло аж троє осіб. 

Про це розповів мер столиці України Віталій Кличко під час брифінгу, який транслювала пресслужба КМДА на своєму Yotube-каналі.

Кількість мешканців нашого міста, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 38 людей. Серед них – восьмеро медиків. За минулу добу в столиці від коронавірусу померло троє людей", – підкреслив він.
Захворіли (Йдеться про випадки, зафіксовані за добу. – Ред.) 23 жінки віком від 29 до 87 років та дві дiвчинки 2-ох та 3-ох років, 12 чоловікiв від 24 до 58 років, хлопчик, якому 9 рокiв", – додав Кличко.

За його словами, серед цих людей до лікарень столиці госпіталізували восьмеро пацієнтів, а інші залишилися на самоізоляції, під контролем лікарів.

Одужала за минулу добу 61 людина. Усього вірус подолали 285 мешканців Києва", – підкреслив мер столиці.

 

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції з вимогою перевірити всі нічні клуби столиці. За його словами, міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади, натомість деякі з них працюють.

Раніше ми писали, що міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до уряду, щоб з 25 травня дозволити відновити роботу метро в столиці

Зазначиом, у Дарницькому дитячому будинку-інтернаті зафіксували спалах коронавірусу. Хворобу виявили у 81 людини.

Читайте також:В Україні зафіксовано 18876 випадків коронавірусної хвороби COVID-19