Світ
20 травня 2020
Смертність від коронавірусу у Британії перевищила 35 тисяч
У Британії протягом останньої доби істотно зросла кількість померлих від коронавірусу.
news-image

У Британії протягом останньої доби істотно зросла кількість померлих від коронавірусу.

Про це повідомив британський міністр з питань довкілля Джордж Юстіс на урядовому брифінгу, повідомляє Європейська правда з посиланням на BBC.

За минулу добу від коронавірусу у Британії померли 545 людей, , в результаті чого загальне число склало 35 341.

Це стрибок у порівнянні з вчорашньою цифрою в 160 смертей, але важливо відзначити, що у вихідні дні і на початку тижня  спостерігаються більш низькі загальні показники.

Кількість нових випадків коронавірусу зросла на 2412, до 248 818. Напередодні повідомлялося про 2 684 нові випадки зараження.

Нагадаємо, в Англії з минулої середи послабили карантинні обмеження, запроваджені для стримування епідемії коронавірусу. Тепер людям можна відвідувати парки та узбережжя, дотримуючись безпечної дистанції і уникаючи популярних місць відпочинку.

Водночас у Шотландії, Уельсі та Північній Ірландії адміністрація вирішила зберегти жорсткі заходи, але з пом'якшеннями.

Нагадаємо, що у Франції з 1 березня померли 25 201 осіб (15 826 у лікарнях та 9375 у соціальних та медико-соціальних закладах, переважно будинки престарілих).

Зазначимо, влада Словенії оголосила про перемогу над коронавірусом. З початку пандемії у країні виявили 1 465 випадків COVID-19, досі хворіють 1 092 людини.

Раніше ми писали, що минув тиждень, як у Франції відкрили частину шкіл і такі дії влади поки не увінчалися успіхом. За цей короткий проміжок часу у країні зафіксували щонайменше 70 випадків інфікування COVID-19 серед учнів та вчителів навчальних закладів.

Читайте також:В Італії за добу померли 99 осіб з коронавірусом: це найнижчий показник з початку березня