Суспільство
27 травня 2020
Укрзалізниця відновила роботу залізничних квиткових кас
Пасажирам, які звертатимуться до залізничних кас без засобів індивідуального захисту, зокрема масок, квитки не продаватимуться.
news-image

Укрзалізниця 27 травня відновила роботу залізничних квиткових кас на вокзалах. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

З 8 ранку відсьогодні ми відкрили залізничні каси на всіх вокзалах країни. Працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, поряд з касами розташовані антисептики, нанесена розмітка для забезпечення дистанції̈ між пасажирами», - повідомив виконувач обов’язків голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Пасажирам, які звертатимуться до залізничних кас без засобів індивідуального захисту, зокрема масок, квитки не продаватимуться.

Нагадаємо, Укрзалізниця готова поновити пасажирські перевезення з 1 червня. Відремонтовано будівлі приміського вокзалу, який відтепер з’єднано накриттям з зарежимленими платформами, що унеможливлює потрапляння безквиткових пасажирів.

А ось Греція розпочне туристичний сезон вже з 15 червня, однак міжнародне авіасполучення у всіх напрямках країна відновить лише з 1 липня.

Як ми писали, аеропорт Львова відновлює роботу. Директорка міжнародного аеропорту "Львів" розповіла, коли роботу летовища можуть відновити та за яких умов вони будуть працювати.

Читайте також:Водій маршрутки розказав, як нардеп Тищенко проїхав зупинку і чи заплатив за проїзд